Book review: Στα Βαθιά

Η Μπλέρ Γουίν είναι 19 ετών , πρόσφατα έχασε τη μητέρα της από καρκίνο και σύντομα θα είναι άστεγη αν ο πατέρας της ,που την είχε εγκαταλείψει πριν πέντε χρόνια , δεν την βοηθήσει. Τελικά εκείνος συμφωνεί και της λέει να πάει σε μια διεύθυνση στη Φλόριντα. Όταν η Μπλέρ φτάνει σε αυτό το σπίτι σύντομα ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της δεν είναι εκεί και σαν να μην έφατνε αυτό, το σπίτι ανήκει στο γιο της νέα συζύγου του πατέρα της , των Rush .

Ο Ρας είναι πιθανώς ο πιο σέξι κακός ετεροθαλής αδελφός που υπάρχει στο κόσμο και ο γιος του ντράμερ-θρύλου Φίνλει του συγκροτήματος Slacker Demons. H Μπλέρ άμεσα αντιλαμβάνεται πως αυτός δεν είναι ο κόσμος για εκείνη , αλλά με $ 20 στο όνομά της και χωρίς κάυσιμα ,είναι στο έλεος του Ράς μέχρι να μπορέσει να κερδίσει αρκετά χρήματα για να μπορέσει να μετακομίσει σε δικό της χώρο .

 

Αυτή η ιστορία ήταν εντελώς εθιστική από την πρώτη σελίδα έως την τελευταία .Το να πω ότι το καταβρόχθισα θα ήταν μια συγκρατημένη περιγραφή . Το βιβλίο αυτό τα είχε όλα : Έρωτα... Δράμα... Ζήλια... Μια αγαπητή ηρωίδα ... Βάθος ...Ένα ήρωα για να σου τρέχουν τα σάλια ... Ανάπτυξη χαρακτήρων ... Ονομάστε το και αυτό το βιβλίο το είχε!

Απλά λάτρεψα το Ράς είναι η νέα μου ψύχωση.Η συμπεριφορά του κακού παιδιού , η προστατευτική του στάση , και οι δεξιότητες του στο κρεβάτι μου έφεραν κυριολεκτικά πεταλούδες στο στομάχι. Δεν θα ήταν σκόπιμο να σας πω ό, τι θα ήθελα να κάνω στον Ράς αν ήταν δικός μου ετεροθαλής αδελφός , αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν είναι δύσκολο να μαντέψετε.

Προσπάθησε πραγματικά σκληρά να κρατήσει αποστάσεις από τη Μπλέρ και ακόμα περισσότερο να την ωθήσει μακριά του , καθιστώντας τη σεξουαλική του ζωή με άλλες γυναίκες , γνωστή στον κόσμο όλο. Έχοντσας σκοτεινά μυστικά που ο ίδιος δεν είναι πρόθυμος να μοιραστεί με κανένα πόσο μάλλον με τη Μπλερ που είναι μια γλυκιά και αθώα κοπέλα και εντελώς εκτός ορίων .για εκείνον... Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε ...

Η Μπλέρ από την άλλη πλευρά , ήταν ό, τι αγαπώ σε μια ηρωίδα. Μπορούσε να φροντίσει τον εαυτό της άλλωστε ήατν κάτι που είχε κάνει όλη τη ζωή της , ήταν αγερωχη και ανεξάρτητη. Παραμένει αθώα αν και έχει περάσει μια προσωπική κόλαση , κάνοντάς την να μεγαλώσει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι ένας δεκαεννιάχρονος θα έπρεπε. Ωστόσο , παρά τα όσα είχε περάσει ποτέ δεν παραπονέθηκε και πάντα προσπαθούσε να πάρει το καλύτερο από ό, τι η ζωή έριξε το δρόμο της . Ήταν ένας αξιοθαύμαστος χαρακτήρας ,αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε .

Το πράγμα που μου άρεσε περισσότερο σχετικά με αυτούς τους δύο χαρακτήρες είναι ότι ο παράγοντας έρωτας με την πρώτη ματιά δεν τέθηκε σε ισχύ. Κάτι που κάνει τα πάντα πολύ πιο ρεαλιστικά.

 

Η σεξουαλική ένταση , η χημεία , οι συναισθηματικές συνδέσεις , οι βασανισμένοι χαρακτήρες , οι ανατροπές , έκαναν την ιστορία απλά καταπληκτική.

Ένα βιβλίο που πραγματικά αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία!

src=http://www.artsandthecity.gr/cm/ckfinder/userfiles/images/STA-BATHIA.jpg

Κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

 

Νικολέτα Κατσιούλη