Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα www.bookcity.gr προσφέρει της υπηρεσίες της υπό τους ακόλουθους όρους χρήσης τους οποίους οι επισκέπτες-χρήστες οφείλουν να διαβάσουν προσεχτικά και εφόσον αποδεχτούν πλήρως να προβούν σε επίσκεψη-χρήση των σελίδων και υπηρεσιών της. Οι νομικές ρυθμίσεις που προβλέπει η Ελληνική και Κοινοτική Νομοθεσία διευρύνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις που δημιουργεί η καθημερινά αναπτυσσόμενη τεχνολογία.

Οι επισκέπτες του δικτυακού τόπου www.bookcity.gr έχουν την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες της και την τυχόν καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (παροχείς υπηρεσιών διαδικτύου, χρέωση χρόνου παραμονής σε αυτό κλπ).

Η ιστοδελίδα bookcity.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, να εμπλουτίζει ή και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών της με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους επισκέπτες-χρήστες της.

Η ιστοσελίδα bookcity.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία των επισκεπτών-χρηστών με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο δικτυακό της τόπο και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

Η ιστοσελίδα bookcity.gr δεν αποδέχεται το περιεχόμενο ή της υπηρεσίες δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων (hyperlinks) ή διαφημιστικών τίτλων (banners).

Απαγορεύεται κάθε χρήση των σημάτων του δικτυακού τόπου bookcity.gr οπουδήποτε, οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο. Τα σήματά μας προστατεύονται στην Ελλάδα και διεθνώς, από τη σχετική Νομοθεσία και τις Διεθνείς Συμβάσεις.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική ή μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση και διασκευή οποιουδήποτε περιεχομένου της ιστοσελίδας bookcity.gr με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του εκδότη.