Νέα κυκλοφορία: Δεκατρείς αποδράσεις από έναν αφιλόξενο παράδεισο – Αλέξανδρος Παύλου

Νέα κυκλοφορία: Δεκατρείς αποδράσεις από έναν αφιλόξενο παράδεισο – Αλέξανδρος Παύλου

Μόλις κυκλοφόρησε απ’ τις εκδόσεις bookstars τον νέο βιβλίο του Αλέξανδρου Παύλου με τίτλο «Δεκατρείς Αποδράσεις από έναν Αφιλόξενο Παράδεισο».

Είναι το τρίτο έργο του συγγραφέα, ο οποίος μετά τον έρωτα (Το παραμύθι ενός ξεπεσμένου πρίγκιπα | Φυλάτος, 2016) και τον θάνατο (Η ψυχανάλυση του Χάροντα | Bookstars, 2017) ακουμπά την κοινωνική αδιαφορία και την ανυπαρξία ενσυναίσθησης.

Δεκατρείς μικρές ιστορίες, που συμβαίνουν δίπλα μας κι όχι σε κάποια σειρά που παρακολουθούμε απ’ τον καναπέ μας. άνθρωποι που ζητούν την προσοχή και την αγάπη την οποία όλοι έχουμε ανάγκη.    

Ο Αλέξανδρος Παύλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Φοίτησε στη σχολή wine and spirit professional center (W.S.P.C) και έχει εκδώσει τρία βιβλία: «Το παραμύθι ενός ξεπεσμένου πρίγκιπα» (Φυλάτος 2016) «Η Ψυχανάλυση του χάροντα» (Bookstars 2017) και «Δεκατρείς Αποδράσεις από έναν Αφιλόξενο Παράδεισο» (Bookstars 2018).Αρθρογραφεί στο tetartopress.gr. Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί στη lifo.gr και στο antikleidi.com.

Το νέο του βιβλίο «Δεκατρείς Αποδράσεις από έναν Αφιλόξενο Παράδεισο» είναι διαθέσιμο για online παραγγελία στο:
http://bit.ly/%CE%94%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82

«Δεκατρείς Αποδράσεις από έναν Αφιλόξενο Παράδεισο»
Αλέξανδρος Παύλου
Εκδόσεις Bookstars, Νοέμβρης, 2018