Το Fantasticon διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τον έρωτα στη φανταστική λογοτεχνία

Γνωστοί εκπρόσωποι της φανταστικής λογοτεχνίας μιλούν για τον έρωτα στο συγκεκριμένο λογοτεχνικό είδος.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Φανταστικού – ΦantastiCon σάς καλεί να προετοιμαστείτε για τη γιορτή του έρωτα, παίρνοντας ιδέες από τη φανταστική λογοτεχνία. 

Στο πατάρι του βιβλιοπωλείου των εκδόσεων Πατάκη, Ακαδημίας 65, την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00, συγγραφείς και αναγνώστες της φανταστικής λογοτεχνίας γνωρίζονται, σε ένα πρώτο ραντεβού που υπόσχεται πολλά. 

Αναλυτικό πρόγραμμα:
18:00 - Συνέντευξη: Η Αγνή Σιούλα συναντά στο skype μια γοητευτική άγνωστη και μιλούν για τις πολλαπλές δυνατότητες της εφηβικής λογοτεχνίας.
18:30 - Το βαμπίρ ως ερωτικό σύμβολο: Η Αταλάντη Ευριπίδου αναμετράται με το μύθο του βρυκόλακα και προσπαθεί να καταλάβει γιατί τον βρίσκει τόσο ελκυστικό.
19:00 - Η πρώτη φορά: Η Μαρίνα Σταυροπούλου αναπολεί την πρώτη συνάντηση, το πρώτο φιλί, τον πρώτο μεγάλο έρωτα στις αγαπημένες της ιστορίες της λογοτεχνίας του φανταστικού.
19:30 - Σκανδαλιστικές εξομολογήσεις: Η Σοφία Αποστολίδη, η Άρτεμις Βελούδου-Απόκοτου, ο Κωνσταντίνος Κέλλης και η Σουζάνα Χατζηνικολάου πασχίζουν να μην αποκαλύψουν όλα τα ένοχα μυστικά των ηρώων των βιβλίων τους στην Ευθυμία Δεσποτάκη.


Λόγω του ωραρίου λειτουργίας του χώρου, η ώρα έναρξης της εκδήλωσης θα τηρηθεί αυστηρά.