Διαγωνισμός διηγήματος για το 1ο Fantasmagoria που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη

To iWrite και η συντονιστική ομάδα του «Fantasmagoria 2017 – 1ο Φεστιβάλ Φαντασίας στη Θεσσαλονίκη» (Γιώργος Δάμτσιος, Μάριος Δημητριάδης, Ευαγγελία Παπανίκου & Ευλαμπία Τσιρέλη) προκηρύσσουν διαγωνισμό διηγήματος.

Προσκαλούν λοιπόν όλους τους συγγραφείς, ανεξαρτήτως ηλικίας, να στείλουν ένα διήγημα φανταστικής λογοτεχνίας (έκτασης 1.500 με 2.500 λέξεις) με κεντρική ιδέα το «αδιέξοδο»… μία λέξη αμείλικτα σκληρή που φανερώνει ότι η κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει έχει ξεφύγει από τα χέρια μας, ότι η τελική της έκβαση θα είναι οδυνηρή· ή μήπως όχι;

Η ιστορία μπορεί να εξελίσσεται σε οποιαδήποτε περιοχή (πραγματική ή φανταστική) και χρονική περίοδο (παρελθόν, παρόν ή μέλλον), καθώς και να αποτελεί ιστορία τρόμου, εποχής, μυστηρίου, αισθηματική, ερωτική ή αισθηματική, κοινωνική κ.λπ. Μοναδικός περιορισμός είναι τα διηγήματα να περιέχουν κάποιο φανταστικό στοιχείο που να τα κατατάσουν στο είδος της λογοτεχνίας του φανταστικού.

Λήξη προθεσμίας υποβολής διηγήματος: 31/01/2017 00:00π.μ.

Τα βραβευμένα διηγήματα του διαγωνισμού θα συμμετάσχουν σε μία συλλεκτική έκδοση βιβλίου, η οποία θα παρουσιαστεί κατά τη βράβευση των συγγραφέων στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Φαντασίας «Fantasmagoria», τον Απρίλιο του 2017.

Μάθετε περισσότερα: http://fantasyfest.gr/fantasia2017-contest/

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τις Εκδόσεις iWrite (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | 2311 27 28 03 | 21 10 12 6900)